Saturday, February 12, 2011

Ice Cream World!

Assalamualaikum...
Hello peeps!!!

Hari ni tetiba rajin lak nak update entry baru.Oh kenapa ya aku rajin.Adakah kerana aku malas untuk membuat kerja sekolah assignment?Biasalah kan di hujung minggu yang indah,mesti lah mahu bersantai-santai kan? *padahal setiap kali cuti bersantai-santai je kejenya. Assignment entah ke mana*

Ok berbalik kepada tajuk entry kat atas, *belum ada tajuk yang sesuai lagi neh* korang suka makan ais krim tak? Mesti suka kan?kan?kan? Ha,kan dah senyum tu. *pandai-pandai je aku.Padahal tak nampak pun.* Tadi aku jalan-jalan kat rumah jiran-jiran sebelah ni.Tup-tup terjumpa la gambar ni. Rasa macam nak makan je.Mana taknya,semua nya nampak best! Tak caya?Jum layan gambar ni :

oh sedapnya!


waa,sedapnya!

sedap,sedap!

oh,lagi sedap!


Lagi-lagi sedap!

Memang sedap!

Sedap giler!

Aku dah macam jakun giler.Macam tak pernah jumpa ais krim je.Oh,tapi itu semua hanya mimpi.Sebab ianya hanya lah SABUN yang berbentuk ais krim. Tidak boleh dimakan ya adik-adik.Sedap dimakan tapi tidak untuk dimakan.Ok itu saja lah untuk kali ini.Oh sebelum terlupa kredit to Strange World untuk gambar ini. *wink*

8 comments:

~::KUYA HARIS::~ said...

perghhh..qwa ye2 ja ingat sekerim td.wuwu..da terliur da,,rupanya sabun.cikim0n,,jum carik sekerim cenggini tp bukan sabun punya laa.hehe ;)

diera cikimon said...

ngeh2...sedapkan?jum2 cari.ahaks!

LADYHEART said...

huhu..tertipu dcni..~~

diera cikimon said...

hehe~tertipu ckit je tu.neway,thanx 4 da comment. :)

edda(",) said...

ceh!! seyes ingat aiskeremmmm tadi...
tapi gambar itu cntikk

diera cikimon said...

haha~cantekkan. nyum2..ops!sabun,xleh la makan. -_-"

akU GaDis said...

ingatkan eskem btol2 td ^^
rupanya sabun,, hehe,,
mpak menarik kot =)

diera cikimon said...

oh,tertipu lagi..hehe

 

Designed by : Diera Cikimon