Sunday, May 22, 2016

Lok Kawi Wildlife Park

Assalamualaikum,
Hello peeps!

Fuh lama sangat dah ni tak update blog. Tinggal beberapa hari je lagi nak cukup setahun dari entri tahun lepas.Sebelum cukup setahun marilah kita update blog ni sebelum ianya bersawang lg. ;p Ok kali ni ak nak cerita pasal Lok Kawi Wildlife Park di Sabah. 

Jarak Lok Kawi Wildlife Park dari bandar Kota Kinabalu kurang lebih dalam 18km sahaja dan harga tiket masuk adalah RM10 bagi dewasa.
Welcome to Lok Kawi Wildlife Park


Tiket masuk 

Beberapa tempat dalam kawasan park tu

Actually xbanyak gambar yang dicapture masa kat situ. Kalo ada pun tengah selpi. Malu plak aih nk letak gambar sendiri.-.-". Next time untuk lain-lain tempat akan diusahakan untuk capture gambar-gambar environment sahaja.Senang nak tepek kat sini :D

Ok sebagai penutup, nah i belanja video burung tengah buat show.Kalah retis uolss..;p


Thanks for reading!

2 comments:

Neeza said...

bestnya dapat bercuti Langkawi, kita busy assignments, sobssss

Cik Ciki said...

hai. tq 4 ur comment. :D Bkn Langkawi tu tp Lok Kawi, Sabah :D

 

Designed by : Diera Cikimon